október 13, 2019

Bérbeadtuk – CBA-LIDL - kereskedelmi ingatlanok

Kereskedelmi ingatlanok adásvétele általában akkor történik, ha van olyan fél, amelyik szűkítené az kereskedelmi ingatlanportfolióját és van, amelyik növelné. A meglévő kereskedelmi engedélyek a plázastop miatt értékesek, ezért a piac inkább kínálatvezérelt. Az OC Investment Solutions Fejlesztési és Kereskedelmi Ingatlanok Divíziójának közreműködésével jött létre az elmúlt évek egyik legnagyobb, szupermarketeket érintő ügylete: 7 db nagyméretű CBA Príma egység hosszú távú bérbeadása a LIDL részére.

A tranzakciót hosszú átvilágítási, döntéselőkészítési folyamat előzte meg, melynek során az OC Investment Solutions a kereskedelmi ingatlanokat bérbeadó, tulajdonos Baldauf-család tanácsadójaként vett részt, és segítette a tranzakció létrejöttét.

Az OC Investment Solutions rendszeres résztvevője nagy értékű ingatlanfejlesztési projekteknek, kereskedelmi ingatlanok értékesítésében is nagy tapasztalattal rendelkezünk. Ha kérdése van, az alábbi linkre kattintva vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen válaszolunk!
https://ocsolutions.hu/kapcsolat/

hu_HUMagyar