január 7, 2020

Eladtuk - Dankó utca - ingatlan fejlesztés

Az ingatlanfejlesztés nem szokványos módját választotta a beruházó a Dankó utcában. Az ingatlanpiac nem torpan meg. Átalakul.

200 lakást épít az egyik neves magyar ingatlanfejlesztő arra a Dankó utcai telekre, amit Molnár Róbert és Darabos Gábor, az OC Investment Solutions szakértő munkatársai adtak el . Ma még különlegesnek számít, hogy egy új lakásokat építő ingatlanfejlesztés már a tervezés fázisában bérlakások létesítésével számol. A projektben megvalósuló lakások egy részét nem vásárlóknak szánja a fejlesztő, hanem bérbe kívánja adni. Ez kifejezetten hosszú távra történő tervezést feltételez, talán ez az oka, hogy eddig viszonylag kevés üzletszerű bérlakás programot láttunk megvalósulni a piacon. Hogy milyen arányban oszlanak meg az értékesítésre és kiadásra szánt albetétek a projekten belül, azt a piaci helyzet határozza majd meg, így ez később még rugalmasan változtatható. Lehet, hogy egy hazánkban ritkán alkalmazott ingatlanfejlesztési forma előretörésének lehetünk tanúi?

Ezúton is gratulálunk kollégáinknak az értékesítéshez, amivel egy jó ideje spanyol tulajdonban lévő telek került újra hazai kézre és gyarapítja a minőségi ingatlanfejlesztések sorát.

Az OC Investment Solutions rendszeres résztvevője nagy értékű ingatlanfejlesztési projekteknek. Ha kérdése van, az alábbi linkre kattintva vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen válaszolunk!
https://ocsolutions.hu/kapcsolat/

hu_HUMagyar