október 11, 2019

Eladtuk – Balatonlelle - társasház építés

Amikor az ingatlan tulajdonosa nem csak az ingatlant értékesíti, hanem egy jogerős, társasház építési engedéllyel rendelkező projektet, akkor ez a lehetséges vevők számára általában felárat is jelentő hozzáadott értéket jelent. Jelen esetben a tulajdonos Autoker Holding ezzel tökéletesen tisztában volt, a Balaton déli partján, Balatonlellén a volt Napfény Hotel helyére egy 52 lakásos társasház építését tervezték meg.

Az OC Investment Solutions sikeresen közvetítette a jogerős engedélyes lakóprojekt eladását. Az ingatlan Balatonlelle központjának közelében található, a szabad strandra nyíló bejárattal rendelkezik. A vevő magyar építőipari cég, amely újonnan felállított fejlesztési üzletága harmadik projektje lesz ez a projekt . Az OC Investment Solutions a tranzakcióban az eladó Autoker Holdingot képviselte.

Az OC Investment Solutions rendszeres résztvevője nagy értékű ingatlanfejlesztéseknek, társasház építési projektekben, azok értékesítésében nagy tapasztalattal rendelkezünk. Ha kérdése van, az alábbi linkre kattintva vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen válaszolunk!
https://ocsolutions.hu/kapcsolat/

hu_HUMagyar