október 14, 2019

Eladtuk – Bécsi 68-84. - fejlesztési telek

Bel- Budán az egyik legnagyobb egybefüggő fejlesztési telek értékesítését bonyolítottuk a III. kerületben, a Kolosy tér közelében.

A fejlesztési telek sajátossága általában, hogy van méretgazdaságossági határa, és ez alapján a helyszínen lévő telkek egyike sem felelt volna meg. Több éves kitartó munkával felkutattuk az egyes kisebb telkek tulajdonosait és egyenként győztük meg őket az értékesítésről. Bár volt olyan telek is, ami egy idős bácsi tulajdonában volt, és nem volt a piacon elérhető, a munka nehezét ilyen esetben nem a felderítés, hanem az üzletek megkötése jelenti. Hiszen egy vételi szándék mögött a legtöbb eladó nagyobb projektet sejt.

Azonnal tisztában van vele, hogy egyedüliként is megakadályozhatja a teljes tranzakciót, s ezért felárat kér. A tárgyalások során sikerült az összes érintett féllel megállapodni, így megfelelő méretű fejlesztési telekként lehetett a tranzakciót lezárni.

A teljes telekterület közel 8.000 m2, amelyet egy összetett tranzakció során 3 magyar magántulajdonostól, illetve az OTP-csoporttól vásárolt meg az ügyfelünk.

A vevő nemzetközi ingatlanfejlesztő cég, a telekre közel 20.000 m2-es „A” kategóriás irodafejlesztést terveznek.

Az OC Investment Solutions rendszeres résztvevője nagy értékű ingatlanfejlesztési projekteknek, fejlesztési telkek kialakításában, értékesítésében is nagy tapasztalattal rendelkezünk. Ha kérdése van, az alábbi linkre kattintva vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen válaszolunk!
https://ocsolutions.hu/kapcsolat/

hu_HUMagyar