február 4, 2020

Eladtuk - K38

A XIII. kerület, Kucsma u. 41-43. szám alatt épült, 38 lakásos K38 Társasház projekt átadása és az értékesítés is a tervezett  ütemben zárult. Minden lakás elkelt, sőt az elégedett lakók 80%-a már be is költözött a új otthonába!

Igazi sikersztori ez a Faedra Groupnak, az OC Invesment Solutions-nek és a Vevőknek egyaránt!

Cégünket azzal kereste meg a Faedra Group, hogy segítsünk több ingatlan beruházási lehetőség közül a legjövedelmezőbb kiválasztásában. Ingatlan szakártőink átfogó piacfelmérését, elemzését és ingatlan hozambecslését követően, a lokáció és lakásmix szempontból kedvezőnek ítélt projektekre értékesítési ütemtervet készítettünk és árazási javaslatot tettünk. Ügyfelünk ezek alapján döntött úgy, hogy a K38 Társasház projektbe ruház be és annak értékesítésére az OC Investment Solutions kapott kizárólagos megbízást.

A Faedra Group profitmaximalizálási érdekét szem előtt tartva állítottuk össze a marketingtervet és kezdtük meg az értékesítést. Másfél éve kezdtük az együttműködést. Mára sikerült mind a 38 lakást eladni, és már szinte az összes lakó be is költözött.

Ez a siker kiváló példája annak, hogy a biztos szakmai alapokon nyugvó elemzés és tervezés, szervesen összekapcsolódva a megfelelő értékesítési- és marketingstartégiával az összes résztvevő számára előnyös, és sikerre vezet.

hu_HUMagyar