október 15, 2019

Eladtuk – Terrapark D5-D13 - irodaház értékesítés

Teljes irodaház értékesítése nem mindennapos esemény a hazai piacon, de egyszerre több irodaház egy csomagban történő adásvétele tényleg ritkaságszámba megy. Cégünk a Raiffeisen Ingatlan Alap kizárólagos megbízása alapján értékesítette az Alap 5 db budaörsi irodaházát, csomagban, egy magyar ingatlanbefektető csoport részére.

Az ilyen méretű tranzakciókat jellemzően körültekintő döntéselőkészítési folyamat előzi meg, melynek során az épület műszaki tartalmának áttekintése, a közlekedési lehetőségek elemzése, piaci elemzés, pénzügyi átvilágítás, fejlesztési lehetőségek áttekintése is helyet kap. A budaörsi Terrapark D5-D13 irodaházak összes bérbe adható területe meghaladja a 7.000 m2-t. A befektetés az ingatlan hasznosítását követően kiemelkedően jó hozamot biztosít a befektető számára.

Az OC Investment Solutions rendszeres résztvevője nagy értékű ingatlanfejlesztési projekteknek, irodaházak értékesítésében is nagy tapasztalattal rendelkezünk. Ha kérdése van, az alábbi linkre kattintva vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen válaszolunk!
https://ocsolutions.hu/kapcsolat/

hu_HUMagyar