február 4, 2020

Fagyöngy Lakópark

A III. kerület Valéria utcában épülő Fagyöngy Lakópark értékesítése újra elindult! A 160-ból 110 lakás már elkelt, a lakópark átadása 2020. májusában várható. A fejlesztő egyedi akciókat kínál a leendő vevőknek.

A Redwood Holding a tervek elkészültekor keresett meg minket és a további döntéseit az általunk kidolgozott értékesítési stratégia és árazási javaslatok alapján hozták meg.

A fejlesztő a zöldövezeti, kertvárosi környezetben megvalósuló ingatlan beruházás esetében nem csak a tervasztalon létező lakások értékesítére törekedett, hanem - a vevők érdekeit szem előtt tartva - a már megépült lakások bejárását is lehetővé téve könnyíti meg a döntéshozatalt, vásárlást. Az értékesítésre kínált, AA energiahatékonyság besorolású lakásokat kulcsrakész állapotban, műszakilag a jelenlegi piacon legfejlettebb felszereltséggel kínálják.

Az OC Investment Solutions tanácsadói minden érdeklődőnek biztosítják a kiválasztott lakások helyszíni bejárását, így nem csupán alaprajzok és látványtervek alapján hanem a tényleges lakásban választhatják ki következő otthonukat!

(További részletek a projektről: www.fagyöngylakópark.hu)

hu_HUMagyar