január 7, 2020

Fogadj örökbe egy ovit

A segítő kéz messzire elér.

Egy ingatlanos gondolatai legtöbbször a megtérülési számítások, a várható hozamok körül járnak. Négyzetméterekben és hónapokban számol. Sokszor ül autóba, hogy épülő házakat, néptelen telkeket látogasson meg.

Ezen a didergős decemberi reggelen közel három órányi autózás várt az OC Investment Solutions lelkes csapatára. Még sötét volt, amikor elindultak, és bár mindenki nyakig gombolta a kabátját, mégis csak mosolygó arcokat lehetett látni.

Nem felmérni, tárgyalni, szerződést kötni indultak. Adni mentek. Szeretetet vittek az ország egy távoli sarkába, ahol gyerekek várták a meglepetést.

Az OCIS munkatársai maguk álltak elő a kezdeményezéssel, hogy saját maguk adják össze az adományt. Saját tárgyaikat ajánlják fel és ami így nem lelhető fel azt megvásárolják a magyi Palásti László Általános Iskola és Óvoda gyermekeinek. A cég felkarolta a kezdeményezést és minden összegyűjtött forint mellé még egyet adományozott, így duplázva meg a felajánlást. A gyermekek nagy örömmel fogadták az adományokat.

“A mi munkánkban meghatározó jelentőségű a tervezés, így most sem tudtunk kibújni a bőrünkből. Az óvoda vezetésével egyeztetve válogattuk össze, hogy mit ajándékozunk a gyermekeknek. Természetesen főleg játékok kerültek elő a csomagokból, de tisztálkodási szereket és más hasznos dolgokat is vittünk nekik. A megtérülés itt sem maradt el. Kedves műsorral vártak minket. Mégis a közös játék közben felhangzó kacajok, a csillogó gyermeki tekintetek keltettek bennünk mély, igazán szeretetteljes, karácsonyi érzéseket.” Idézi fel röviden Vincze Edit az OC Investment Solutions ügyvezetője a nap emlékeit.

Vidáman telt a hazafelé út és a csapat már most elkezdte tervezgetni, vajon jövőre kit lepnek meg így karácsony előtt.

hu_HUMagyar