május 10, 2023

Igazi kuriózum a dunai panoráma szerelmeseinek! Álomotthonok a Rómain!

Ez a III.kerület Római-parti projekt igazi ritkaság! A terület évek óta változtatási tilalom alatt van, új projekt a közvetlen vízparton nem épülhet a közeljövőben. A mindössze 18 lakásos apartmanház kivétel! Akinek itt lesz az otthona, igazán vízparton élhet majd és mivel mindössze 6 db apartman vásárolható meg a házban, egyedisége nem összehasonlítható egyetlen környékbéli lakással sem. 

Az épület története régre nyúlik vissza. A 80-as években szálloda üzemelt itt, a bezárás után évekig állt elhagyatottan, míg egy az egyik elismert hazai ingatlanfejlesztő cég meglátta benne a fantáziát, megvásárolta, vázig bontotta és extra igényesen felújította, valamint tovább fejlesztette az épületet, melyet 2022-ben adtak át. A lakások jogi státusza máig üdülőingatlan. 

Az esztétikus homlokzat mögött, modern stílusú, egyedi, kényelmes, tágas otthonok várják az itt élőket.  Minden lakás páratlan, első soros, elvehetetlen panorámával és kényelmes terasszal rendelkezik.

Jelenleg az első és második emeleten kínálunk 1 és 2 hálószobás lakásokat, nettó 10-61m2 közötti méretben, 10 és 61 m2 közötti teraszokkal, ahol kényelmesen fogadhatja a barátait és pihenhet a családjával, vagy élvezheti a home office előnyeit a Duna látványával. A lakások gépesített konyhával kerülnek átadásra és akár azonnal költözhetőek.

Felszíni gépkocsibeállók minden lakáshoz vásárolhatóak. 

Egyénisége és egyedisége, valamint a kivitelezés minősége az igényes lakásvásárlókra tervezett. Aki itt él olyan, mintha mindig nyaralna, miközben 10-15 percre elérhető a város minden kényelme, infrastruktúrája és szolgáltatása. 

Gyere el, nézd meg, éld át a teraszon állva a Duna látványát és a Római hangulatát!

Köszönjük a megtisztelő figyelmedet. Az címen, vagy 06 70 454 0093-as számon szívesen várjuk az érdeklődésed.

Link a bemutató videóhoz.

hu_HUMagyar