július 10, 2023

Kivételes villa, igazi kuriózum, Buda legmagasabb pontján!

KIVÉTELES VILLA, IGAZI KURIÓZUM, BUDA LEGMAGASABB PONTJÁN!

Ritkán kerül piacra hasonló, igazán presztízs értékű ingatlan. A környéken folyamatos és nagy léptékű fejlesztések zajlanak, hogy az itt élők kényelme és komfortérzete a lehető legmagasabb színvonalon valósulhasson meg.
A Széchenyi-hegy tetején, a Normafa mellett, egy ősfás nagy telken álló villában élni, mindig luxust és társadalmi rangot jelentett Budapesten.

A környék infrastruktúrája kiváló, az ellátása az egyik legjobb a városban. Bölcsőde, Óvoda, Orvosi rendelő, Gyógyszertár, Játszótér sétatávolságban érhető el. A hegyi levegő, az erdő közvetlen közelségének illata és hangulata, párosul azzal, hogy 15 percen belül elérhető a város lüktető élete és annak minden kényelme.

Aki ezen a környéken keres házat, rezidenciát, villát, otthont, vagy vállalkozásához méltó cégközpontot, az pontosan tudja, hogy miért éppen itt. Nem kell az előnyöket taglalni, a lokáció ebben az esetben egyenlő az elit fogalmával.

A most piacra került villa, egy déli-nyugati tájolású közel 2000 m2es, trapéz alakú, ősfákkal teli saroktelken épült, eredetileg 1937-ben. Majd 1993-ban jelentős felújításon esett át, beépült a tetőtér és kicserélték a gépészeti és elektromos rendszert. A felújítást követő 20 évben hazánk egyik legnagyobb közjogi méltóságának otthonául szolgált a villa, azonban néhány éve már üresen áll.

A villa alapterülete 141 m2, a tetőtér további 121 m2, hét óriási méretű szobával, melyek 16 és 50 m2 közöttiek. A szuterénszinten, korábban személyzeti lakrészként működő, 72m2-es önálló lakásként is funkcionáló helyiségcsoport is megtalálható. Az udvaron külön épületben, két gépkocsi számára van önálló garázs.

A ház jelenlegi műszaki állapota és alaprajzi elrendezése a korábbi funkciókra és igényekre szabott. Új tulajdonosa a saját elképzeléseinek megfelelően alakíthatja, azonban műszaki és esztétikai felújítással mindenképpen számolni szükséges majd.

 

Link a bemutató videóhoz

hu_HUMagyar