január 23, 2022

Lake11 Home & Park a Lakáskiállításon – az értékesítés elindult!

Féléves előkészítés után, a 2021. szeptember 24-27. között megrendezett Lakáskiállításon bemutattuk az érdeklődőknek az Atenor fejlesztésében megvalósuló Lake11 Home & Park koncepcióját, látványterveit és az első ütem alaprajzait. Az egyedülálló, 4 építész iroda által megálmodott lakópark népszerű volt az érdeklődők körében. Az elegáns Lake11 standon 3 nap alatt, több mint 200 regisztráló erősítette meg, hogy szeretnének ajánlatot kérni az értékesítés elindulásakor.

Azt látjuk, hogy a most elinduló zöld hitellel az eddiginél még nagyobb az érdeklődés a Lake11 lakópark 3-4 hálószobás lakásaira. A pandémás időszak alatt pedig még inkább felértékelődött az olyan zöldövezeti lokációkon épülő lakóparkok iránti kereslet, mint amilyen a Lake11 Home & Park. Ahol Budapest határain belül maradunk, de mégis közel lehetünk a természethez.”- nyilatkozta Vincze Edit, a lakópark értékesítéséért felelős OC Investment Solutions ügyvezetője a lakáskiállításon megtartott előadása során.

A Lake11 Home & Park iránt érdeklődőknek jó hír lehet, hogy a Lakáskiállítással szinte egyidőben az Atenor Hungary-val megnyitottuk a Lake11 értékesítési irodát a 11. kerület, Budaörsi úton található Oneway irodaházban, ahol az OC Investment Solutions tanácsadói személyes időpont egyeztetéssel és 20 éves szakmai tapasztalattal segítenek minden kedves ügyfélnek a választásban.

A lakópark fejlesztője cégünk közreműködésével vásárolta meg 2021. februárjában a lakóparkfejlesztési telket Budapest XI. kerületében, Kőérberken, a Balatoni út és a Repülőtéri út között található kellemes zöldövezetben a Kána-tó partján, amely mind tömegközlekedéssel, mind gépkocsival könnyen megközelíthető. Az Atenor Hungary és OC Investment Solutions évek óta töretlen sikeres együttműködése is hozzájárult, hogy 2021-ben elnyertük a Lake11 Home & Park lakóprojekt értékesítését, ami magában foglalja a teljes körű integrált marketingkampány tervezését és bonyolítását is. Büszkék vagyunk rá, hogy olyan lakónegyed születésében vehetünk részt, amely egyedülálló és értékteremtő lesz az újlakás-piacon.

Abban hiszünk, hogy tapasztalatainkat felhasználva a fejlesztővel együttműködve, olyan, a mai valós igényeket kiszolgáló lakóprojektek épüljenek, amelyek hosszú távon is élhetőek, szerethetőek. Ehhez felhasználjuk az Otthon Centrum hálózat páratlanul széles piaci információit, teljes országos lefedettségét és ügyfélkapcsolatait, így mindenkinél gyorsabban látjuk a megváltozott lakáskeresési igényeket és képesek is vagyunk rá reagálni.

hu_HUMagyar