március 10, 2020

Új stratégiai megállapodás a Wing és az OC Investment Solutions között!

A WING-LIVING és az OC Invesment Solutions együttműködést írt alá a LIVING projektek értékesítésére. A nagymúltú fejlesztő több ezer lakást épít Budapesten a következő években, melyek értékesítésében az OCIS is részt vesz majd, és az Fejlesztő marketingaktivitásával nem elérhető vevőket közvetíti majd a projektekre.

Ez a fajta szolgáltatás már jó ideje szerepel az  OC Investment Solutions kínálatában, hiszen mind a fejlesztők, mind pedig a tudatos újlakás vásárlók számára jelentős előnyöket jelent. Az igazi előretöréshez szükség volt arra a szemléletváltásra, amit részben a piac változása részben az új ingatlan befektetési trendek hoztak magukkal. Az ingatlanfejlesztői hirdetések egyes vevő csoportokat nem érnek el. Őket találja meg az OCIS széles portfóliója és ügyfélköre révén.  

Az együttműködés - jelenleg-  a négy LIVING projekt közül a XIII. kerületi Kassák Passage 220 lakásának értékesítésére vonatkozik,  mely 2020 január közepén indult el és az első tranzakciók már sikeres meg is történtek.. 

A Kassák Passage a Váci úttól csupán néhány percre található, így lokációjának köszönhetően gyorsan és egyszerűen megközelíthető a belváros. A 21. századi lakásvásárló igényeire reagálva közösségi szolgáltatások széles skálája kínál lehetőséget a kikapcsolódásra, valamint minden lakáshoz ingyenes, Smart Home alapcsomagban érkeznek a legfontosabb okoseszközök.

hu_HUMagyar