Referenciák

Garancsi Mária

Etheles Invest Kft.
tulajdonos
(Veszprémber Zrt.)

Társaságunk Budakeszin kezdett társasház építésébe. Mind az építést, mind az értékesítést a Projektcégünk végezte volna. Gyorsan kiderült azonban, hogy építeni tudunk, de az értékesítés másfajta szakértelmet igényel. Szerencsénkre egy ismerős ajánlásával kerültünk kapcsolatba az OC Investment Solutions vezetőjével, aki számos hasznos tanáccsal látott el bennünket. Az együttműködésünk eredménye legnagyobb megelégedettségünkre a lakások maradéktalan értékesítése volt, a megadott határidőn belül. Köszönhetően az OC Investment Solutions Csapat munkájának, amelyben a széleskörű szakértelem társul a profizmussal. Egy legközelebbi lakásépítési projekt értékesítésével és a projekthez kapcsolódó tanácsadással is gondolkodás nélkül az OC Investment Solutionst bízzuk meg. Másoknak is jó szívvel ajánlom.

Boronkay Bence 

tulajdonos
Faedra Group

Az OC Investment Solutions csapata a beruházás első pillanatától kezdve komplex segítséget nyújtott nekünk. Teljes rálátással rendelkeznek az egész ország lakáspiacára, így velük magalapozott döntést tudtunk hozni arról, mikor, mit, mennyiért fejlesszünk. Lakásaink értékesítése során precízek, udvariasok és profik voltak, az ügyfél és fejlesztő igényeit is maximálisan szem előtt tartották.

Legyen szó telek, lokáció kiválasztásáról, lakásmix kialakításáról, árazásról vagy értékesítésről, felbecsülhetetlen segítséget jelentenek nekünk, lakásfejlesztők számára!

Szabó Zoltán

ügyvezető
GARAGE Kft.

Az OC Investment Solutionst bátran ajánlom ingatlanfejlesztő kollégáinknak. Az utóbbi években két nagy fejlesztési ingatlant vásárolnunk a közreműködésükkel. Mindkét esetben versenytársakat sikerült megelőznünk a segítségükkel. Szakmailag értékes információkat kaptunk Tőlük, amely elősegítette döntéseinket. Az egyik telken megvalósult társasházunk értékesítésének kezdetén, – próba jelleggel – több ügynökséggel is dolgoztunk, ám az első 6 hónap tapasztalatai alapján kizárólagosságot adtunk az OC Investment Solutionsnek. Nem csalódtunk bennük. Még a várakozásainkhoz képest is kedvezőbb áron értékesítettük a lakásainkat, úgy, hogy az áremelések lehetőségére több esetben az OC  Investment Solutions hívta fel a figyelmünket.

Erdei Bálint

Redwood Holding
tulajdonos

 

OC Investment Solutionsszel az együttműködésem természetes és közvetlen elsősorban a vezetők pozitív személyisége miatt. Szakmai hozzáértésükkel profitorientáltan támogatják fejlesztéseimet. Széleskörű piaci ismeretük jó referenciapontot jelent számomra a döntéseim meghozatala során.
Sok jó további közös együttműködést kívánok!

Borbély Zoltán

Country Director
Development & Management Solutions Kft.

Nyolc éve vagyunk üzleti kapcsolatban az OC Investment Solutionsszel. Két nagyobb fejlesztési telek akvizíciót zártunk a közreműködésükkel. Amellett, hogy ebben a szegmensben a legszélesebb kínálattal rendelkeznek, professzionális támogatást kaptunk Tőlük mindkét meglehetősen bonyolult és összetett tranzakció során. Szakértelemmel és hatékonyan kezelték a felmerülő problémákat, az eredményes tranzakció zárásban jelentős volt a hozzáadott értékük.

Pázmány Balázs
és Varga Róbert 

Erste Alapkezelő Zrt.

Az Erste Nyíltvégű Ingatlan Befektetési Alap és az Erste Nyílvégű Euro Ingatlan Befektetési Alap a legnagyobb magyar ingatlanalapokként több mint 650 Mrd forint eszközértékkel rendelkezik. Szerteágazó befektetési tevékenységünk kapcsán sok közvetítővel és ügynökségi partnerrel kerültünk kapcsolatba. Ezek közül kiemelkedik az OC Investment Solutions, akik a sok éves együttműködésünk során több olyan sikeres üzletkötésben voltak segítségünkre, melyek során kiváló kapcsolatrendszerük és szakmai tudásuk nagyban hozzájárult a üzlet eredményes lezárásához. Korrekt, diszkrét partnernek ismertük meg a céget, akikkel szívesen dolgozunk újra együtt a jövőben is.

Nyéki-Szabó Tamás 

Fedezetkezelési Osztályvezető
Intrum Justitia

Az OC Investment Solutionsszel az Intrum Justita Zrt több éve kiváló és zökkenőmentes kapcsolatot ápol. A köztünk lévő együttműködési megállapodás alapján főbb feladataik közé tartozik az ingatlanokra vonatkozó értékbecslések készítése, illetve ingatlanok értékesítése. Határidős feladataikat – a jellemzően szűkös határidők ellenére – mindig időben elvégzik. Értékesítési megbízások kapcsán magas szinten történő kezelés, kiváló ügyfélelégedettség jellemzi tevékenységüket. Munkájukat proaktívan és professzionálisan végzik, ezzel jelentősen támogatva Társaságunk eredményeségét. Szolgáltatásaikat csak ajánlani tudjuk.

Deszpot Károly

Sales and Acquisition
Member of Board of Directors
B2 Kapital

Az OC Investment Solutions 2018. júliusával kezdődően a B2Kapital Zrt. szerződéses ingatlanbecslő partnere. Az eddig elvégzett munkák minden esetben megfeleltek a szakmai elvárásainknak és a vállalt határidőket is szigorúan betartották. A feladatok elvégzése és az eredmények kommunikációja során folyamatosan érezhető volt az OC Investment Solutions ügyfél-orientált magatartása. Ezért örömmel ajánljuk az OC Investment Solutions szolgáltatásait bármely, a szektorban érdekelt cég számára.

Simity Ferenc

BETIKSZ TEAM Kft.

Szakértelem és piacismeret jellemzi az OC Investment Solutions értékbecslői csapatának munkáját.
Tevékenységük során hatékonyan kezelték a felmerülő problémákat, a kapott szolgáltatások szakmailag kifogástalanok. Szívesen ajánlom őket.

dr. Mikolay Éva Alexandra

Osztályvezető
Fedezetes követeléskezelési osztály
EOS

Partnereinkkel kapcsolatban mindig nagy hangsúlyt fektetünk a hosszú távú, stratégiai együttműködésre. A közös projektek alapján az OC Investment Solutions értékbecslői szolgáltatásaival, a kollégák által tanúsított szakértelemmel és tudással maximális mértékben meg vagyunk elégedve. Proaktív, a problémákat kreatívan megközelítve törekednek az ügyfél igényeinek megértésére.

Dr Gabor Szabo

Leitung Kreditgestion Ungarn
Raiffeisenbank Grosswilfersdorf eGen

Bankunk, a Raiffeisenbank Grosswilfersdorf eGen osztrák pénzintézet  2013 óta, immár 7 éve dolgozik együtt sikeresen az OC Investment Solutionsszel. A Bankunk portfóliójába tartozó ingatlanok értékesítése során kifejezetten jó kapcsolatot alakítottunk ki a céggel. Támaszkodunk magyarországi piaci ismereteikre, tapasztalataikra, szaktudására. Az OC Investment Solutions munkatársai, megbízottjai kompetenciájának köszönhetően a magyarországi ingatlan eladások professzionális keretek között valósulnak meg.

A jövőben is számítunk segítő együttműködésükre!

K&H Bank

Lakossági hitelek kintlévőségkezelés főosztálya

Az OC Investment Solutions megbízható üzleti partnerünk a mindennapokban. Munkatársai naprakész, professzionális piaci ismeretekkel rendelkeznek az ország egész területén, így hosszú évek óta tartó együttműködésünk évről-évre eredményesebb. Közvetítői munkájukat a kezdetektől nagy tapasztalattal, precízen végzik, az elvárásainkat és igényeinket maximálisan figyelembe véve.

Partnerségre lépni az OC Investment Solutionsszel okos döntés volt.

Demetrovits Petra

értékesítési igazgató
BIGGEORGE Property

Az OC Investment Solutions tanácsadói olyan vevőket is tudtak a projektjeinkre irányítani, akiket csak marketing aktivitással nem lehet elérni. Személyes kapcsolatrendszerük és minőségi ügyfélkezelésük eredménye, hogy ügyfeleik a mi projektjeink mellett döntöttek és vásároltak.

Real Estate
Workout Unit

Behajtási Főosztály
Raiffeisen Bank Zrt.

Az elmúlt 8 évben több mint 1100 ingatlan értékesítésre kértük fel az OC Investment Soluionst. Magasszintű szakmai hozzáértés, megbízhatóság és rugalmasság jellemzi a céget.

Mint az adósokkal közös értékesítésben, mint a saját tulajdonú ingatlanaink értékesítésében élen jártak, csak ajánlani tudjuk a velük való együttműködést.

Baldauf László 

Baldauf Invest Kft.

Már több éve foglalkozunk saját tulajdonú ingatlanok bérbeadásával, új ingatlanok építésével és fejlesztésével. Az OC Investment Solutionsszel már évek óta állunk kapcsolatban. Jelentős piaci ismereteik, hozzáértő szakértelmük és maximális diszkréciójuk révén több sikeres üzletet sikerült már lebonyolítanunk. Bízunk benne, hogy a jövőben is hasonlóan gyümölcsöző lesz az együttműködésünk.

Kiss Andrea

befektető, tulajdonos
Iron Made Kft.

Szívesen ajánlom Editék csapatát! Ők nem azért hívtak fel, hogy csökkentsek árat az eladás érdekében, hanem azért, hogy mennyire emeljük meg az árat, a profitmaximalizálás érdekében! Ez jelentős különbség köztük és más ügynökségek között, akikkel korábban volt együttműködésem. Befektetőként ez fontos szempont, ezért a bizalmam töretlen irányukba.

Ferjancsik Domonkos

ügyvezető igazgató
WESTBAY

Az OC Investment Solutionsszel évek óta, több területen is együttműködünk. Értékesítették lakásainkat, vásároltunk a közvetítésükkel irodaparkot, és kereskedelmi ingatlanok eladásával is megbíztuk Őket. Az eddigi tapasztalataink pozitívak. A Tőlük kapott szolgáltatások szakmailag kifogástalanok, rendelkeznek mindazzal a know-how-val, ami szükséges ahhoz, hogy egy tanácsadó, vagy ügynökség értéket jelentsen a cégünk számára.

Eteley Gábor 

Értékesítési Igazgató
Allure Residence
Budapest

2016-ban kezdtük meg az Allure Residence Budapest Lakópark építését és értékesítését, melyben más értékesítő iroda mellett az OC Investment Solutions is együttműködő partnerünk lett. A cég maximálisan teljesítette elvárásainkat! Külön kiemelném a projektre kinevezett felelős értékesítő lelkiismeretes munkáját! Meggyőződésem, hogy munkája nélkül nem sikerült volna csak az OC hálózatnak némely hónapban akár 10 lakás fölötti lakásértékesítés! 530 lakást építettünk, ebből 520 lakást értékesítettünk 1,5 év alatt, melyben az OC Investment Solutions csapata nagyban kivette részét. Csak ajánlani tudom a velük való együttműködést.

Molnár Melinda
és Modi Gross

Whitefield Mng Kft.
www.whitefield.hu

Az OC Investment Solutions munkatársaiban korrekt, az ingatlanszakmát értő, a piacot jólismerő szakembereket ismertünk meg. Az ingatlanfejlesztők számára ajánlom a velük való együttműködést.