July 10, 2023

A III.kerület legextrább panorámája ebből a házból van!

Testvérhegy határában, elképesztően hangulatos, egyedi családi villa került a piacra.
Már a kaputól a házig való feljutás is élményszámba megy.
Ide hazaérkezni annyira békés és magával ragadó, hogy el sem akarunk menni otthonról.
Páratlan ingatlan, ilyen, de hasonló is csak ritkán eladó!
- erdők közvetlen ölelésében, madárcsicsergéstől hangos,
- közel 3000 m2-es, rézsűs telken, teraszos kialakítással
- hamisítatlan angol stílusjegyekkel, 2002-ben épült
- három szinten, összesen 450 m2-es családi ház
- 8 szobával és 4 fürdőszobával
- kültéri medencével
- számos extrával: fantasztikus kerttel, kerti tóval aranyhalakkal, játszótérrel, garantáltan a leghosszabb kerti gyerekcsúszdával, napozóterasszal, kandallós téli kerttel, tornaszobával, szaunával, a tetőtérben 60m2 gyerekkuckóval, központi porszívóval, a nappaliban gyönyörű kő kandallóval, 3 állásos garázzsal és további kényelmet szolgáló megoldásokkal rendelkezik.

A ház falai 50cm vastagok, fűtését nagyteljesítményű BUDENZ gázcirkó kazán biztosítja. A hőleadók részben lapradiátorok, részben padlófűtés. A külső és a belső nyílászárók, egyedileg gyártott fából készültek.
A master bedroom 30 m2-es, beépített gardróbszekrényekkel, 15 m2-es nagyméretű, panorámás fürdőszobával káddal és zuhanyzóval egyaránt felszerelve. A család minden tagja saját fürdőszobával rendelkező kényelmes szobában élhet majd.
Az elmúlt években bérbe volt adva a villa, jelenleg nem lakott. Az elmúlt 20 évben jelentősebb műszaki és esztétikai felújítása nem volt a háznak, ezért korszerűsítése időszerűvé vált.

A város legjobb péksége 10 perc sétára érhető el, a közeli GOBUDÁ-ban minden bevásárlási lehetőség rendelkezésre áll. A British School és az AKG iskolák is 10 percen belül elérhetőek.
Az ingatlan kizárólagos értékesítője: az OC Invesment Solutions

 

Link a bemutató videóhoz

 

en_GBEnglish (UK)