Fejlesztési és Kereskedelmi ingatlanok

20 éve a befektetési és fejlesztési ingatlanok piacán
Felépítettünk egy, a piacon magasra pozícionált ügyfélkört, akikkel folyamatos a közös munka, rendszeres az együttműködés. A magyar piaci szereplők döntő többségével személyes kapcsolatban állunk, eladói és vevői oldalról egyaránt.

Sok külföldi és a hazai piacra most belépő befektető eljut hozzánk már a nulladik lépésben.
Jelentős számú ingatlant értékesítettünk izraeli, ír, angol, spanyol, kínai, arab és török fejlesztőknek, befektetőknek.

A fejlesztési telkek piacán egyedülálló piacismerettel és kapcsolatrendszerrel rendelkezünk.
Büszkén mondhatjuk, hogy kevés szakértő van a piacon, aki többet tud a fejlesztési ingatlanokról mint mi.

Számos B kategóriás irodaház és ipari ingatlan, üzlethelyiség, szálloda, cégközpont, telephely és speciális intézményi funkciókat betöltő ingatlan értékesítésében vettünk részt.
Kapcsolati hálónk révén minden ingatlan esetében, szinte azonnal tudjuk, hogy ki lehet annak ideális vásárlója. Tranzakcióink közel 80%-át ilyen módon, közvetlen kiajánlás útján hozzuk létre, a hirdetések szerepe másodlagos.
Banki tulajdonba került kereskedelmi ingatlanok értékesítése.

Büszkén mondhatjuk, hogy kevés szakértő van a piacon, aki többet tud a fejlesztési ingatlanokról, mint mi.

A CIB-csoporthoz tartozó Recovery Zrt. cégünket bízta meg az első négy online ingatlan aukciójának kizárólagos ügynökségi feladataival, és az első jelentős ingatlancsomagok kizárólagos értékesítésében is együtt dolgoztunk.


2015-ben elnyertük a a CIB Recovery Zrt által kiírt “AZ ÉV ÜGYNÖKSÉGE” címet, és több más pénzintézet is hasonló elismeréssel nyugtázta az együttműködésünket.
hu_HUMagyar